У Києва з'явився власний аромат. Його випускають в саше. Тепер кожен зможе насолодитися ніжним ароматом квітів каштана. Аромат "Київський каштан" можна буде купити в косметичних магазинах. Про це повідомили в управлінні туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Аромат виготовлений у вигляді саше. З нього розноситься ніжний солодкуватий аромат каштанових свічок. Саше можна покласти в шафу до білизни або одягу, щоб просочити речі приємним запахом. У КМДА розповіли, що такі приємні ароматичні подарунки надійдуть у продаж найближчим часом.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві по другому разу зацвіли каштани. На деревах з'явилися нові листя і ароматні квіти. Поруч на сусідніх гілках дозрівають самі каштани від весняного цвітіння. Така аномалія дивує. Відзначається, що дерева, яким за логікою варто було б готуватися до осінньо-зимового періоду, тобто активно жовтіти і скидати листя, вирішили зацвісти і частково навіть вкрилися свіжою зеленню.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області виявили ще одну аномалію. Там зацвіли плодові дерева. Яблуні та груші вирішили порадувати українців ніжними квітами і ароматом. Екологи таку аномалію пов'язують з погіршенням екологічної ситуації. Однак в цілому, така поведінка рослин говорить про стрес, який відчувають рослини.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі зацвіли каштани вдруге за рік. Це аномальне явище здивувало жителів Тернопільщини і змусило фотографувати. Фото з'явилися в соцмережах. Городяни показали, що на гілках, з яких вже встигла обсипатися листя, з'явилися нові листя і розпустилися свічки з квітами.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще