В Оболонському районі Києва підрядники наварилися на ремонті дитячого садка. З грошей, виділених на приведення будівлі до ладу, до мети так і не дійшли 250 тисяч гривень.

Про це розповіли в столичній прокуратурі у вівторок, 8 вересня.

Так, за матеріалами слідства, протягом 2016 року колишній голова підрядної організації завищував фактичну вартість робіт з реконструкції будівлі. У звітах красувалися дані про виконані роботи, які за фактом навіть не збиралися робити. На різниці вдалося "заощадити" чверть мільйона в національній валюті.

Колишньому керівнику підрядників повідомили про підозру, йому загрожує тюремний термін до восьми років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи раніше в аеропорту "Бориспіль" аферисти поклали в кишені гроші українців:"16 квартир у Києві". Шахраям закидають статтю "Зловживання владою і службовим становищем".

Нагадаємо, під Києвом ошукана працівниця забрала аптечну касу: "Нарахувала собі зарплату"

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", під Харковом дітки влаштували собі шокуючу "розвагу" - розгромили кладовище і змилися по домівках.

Поліції вдалося встановити, що винуватцями події стали двоє братів у віці 6 і 11 років, а також дівчинка у віці 10 років. Крім цього, правоохоронці зараз встановлюють причетність до цього ще однієї 9-річної дівчинки, яка попередньо запропонувала своїм друзям "розважитися" на кладовищі.

Також "Знай.uа" писав про те, що грабіжник-наркоман став героєм анекдоту - порожні кишені, сльози і 8 років за гратами