На київському проспекті Перемоги початок тижня не задався для деяких водіїв. У понеділок, 7 вересня, з невідомої причини скло білборда несподівано луснуло і посипалося на машину, припарковану прямо під ним.

Фото, зроблені очевидцями, на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота "Київ Оперативний".

"На проспекті Перемоги, 34, на припарковану машину Toyota пішов "дощ зі скла" від борда, який розташований над авто. Що сталося з самим бордом - невідомо. Власнику машини не позаздриш",- пишуть автори публікації.

На кадрах видно, що скло посипалося абсолютно несподівано і без видимих причин. Воно розлетілося на сотні дрібних осколків, всіявши машину і асфальт навколо себе. Жінка, яка проходила повз в той самий момент, перелякалася.

На Проспекті Перемоги, 34, на припарковану автівку #Toyota (#AA0505HO) пішов «дощ зі скла» від борду, що розташований над авто. Що сталося із самим бордом - невідомо. Власнику автівки не позаздриш😢

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 7 september 2020

Нагадаємо Знай писав, що в Києві проходять лікування трьох курсанток, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також батьки зазначили, що взяття під варту військового нічого не змінить, оскільки він зламав життя і мрії їхніх дочок. Вони на все життя залишилися інвалідами. Також батьки розповіли, що зараз медики намагаються зберегти дівчатам ноги, так як там теж серйозні травми.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера". Хлопець за кермом розповів, що у нього тато поліцейський і він давно їздить за кермом машини.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину.