Стало відомо про те, що в аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали чоловіка, який намагався провезти 22 кілограми срібла в ручній поклажі.

Таким чином, повідомляється, що чоловік прибув в Україну з Туреччини. Про це розповіли в прес-службі Державної прикордонної служби.

Для того, щоб пройти кордон, чоловік вибрав так званий «зелений коридор», тим самим засвідчивши те, що не щастить предмети, які потрібно декларувати.

у Борисові прикордонники затримали українця з 22 кілограмами срібла, фото: прикордонна служба

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Але, прикордонники вирішили проявити пильність, і виявили в рюкзаку у чоловіка 22 кілограми срібла. Загальна вартість такої знахідки становить близько 650 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в столичному аеропорту "Бориспіль" при спробі вивезення вантажу цінних каменів був затриманий громадянин Китайської Народної Республіки.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Прикордонники рапортують про вилучення у контрабандиста майже 1,5 кілограма бурштину, серед якого виявлено і рідкісний екземпляр. Йдеться про камінь з доісторичним комахою всередині, ціна якого на чорному ринку може становити понад 25 тисяч доларів.

На даний момент відомо, що весь вантаж дорогоцінних каменів був вилучений і відправлений на спеціальну експертизу. Співробітники митниці також оформили відповідні матеріали для подальшого розгляду.

Нагадаємо, раніше у Києві накрили контрабанду чорних алмазів-рідкісні камені переправляли, як біжутерію.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Закарпатті "сигаретний" контрабандист потрапив під обстріл-ломився через кордон напролом.

Також "Знай.иа" писав, що на Буковині паркан допоміг прикордонникам затримати порушника-застряг намертво.