Стали відомі нові подробиці про реконструкцію мосту Патона в Києві. Чекати ще два роки.

Таким чином, повідомляється, що стан моста Патона в Києві вельми плачевний. Він офіційно був визнаний аварійним. Там регулярно проводять ремонтні роботи, і вже обмежили рух транспорту.

Однак, незважаючи на всю небезпеку і ризик обвалу, документацію для проведення його реконструкції готуватимуть близько двох років.

Про поточне рішення повідомили в «Київавтодорі».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За результатами комплексного дослідження мосту Патона, який виконував ТОВ "Український інститут залізних конструкцій імені Шимановського", технічний стан споруди було визначено як непрацездатний. Тобто, ремонт потрібно провести найближчим часом, поки міст не впав.

До того, як почнуть проводити реконструкцію рух транспорту по мосту було обмежено.

Наразі "Київавтодор" підготував та направив до Департаменту транспортної інфраструктури, як головного розпорядника бюджетних коштів, проект розпорядження КМДА "про реставрацію з пристосуванням до сучасних потреб мосту Патона". Вже після виходу відповідного розпорядження "Київавтодор" оголосить відкриті торги на виконання робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації.