У Києві, на мосту Патона, водій автомобіля Dacia на скаженій швидкості зробив кульбіт посеред дороги. Відповідні фото та відео опублікували у пабліку «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, близько 20:40 на мосту Патона на смузі, що веде у напрямку центра міста, водій за кермом автомобіля Dacia Logan, не впорався з керуванням та в‘їхав у авто Daewoo, яке рухалося у той же бік. Після зіткнення першу машину відкинуло у відбійник та перекинуло на дах.

За словами водія Daewoo, він встиг лише у дзеркалі помітити, що щось ззаду наближається на високій швидкості, а потім відчув потужний удар.

Внаслідок ДТП було госпіталізовано пасажирів Dacia, а водія авто допитують працівники поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Наразі в мережі знайшли відео, яке встигли зняти пасажири Dacia за кілька секунд до ДТП.

«Ну, чесно кажучи, нічого іншого ми і не очікували побачити», - коментують автори посту. На відео – молоді люди, які поводяться не дуже адекватно в салоні авто, та перевищують швидкість на дорозі.

Вдалося знайти відео, яке знімали постраждалі з мосту Патона за кілька секунд до моменту #ДТП. Ну, чесно кажучи, нічого іншого ми і не очікували побачити. Наслідки аварії тут: https://kyivoperativ.info/dtp/na-mostu-patona-vodij-dacia-zrobiv-kulbit/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 25 maart 2020

«Аж відбійник розірвали ударом. Там же люди ходять, зараз, як скасували автобуси, могли постраждати», «Круть… добре, що не «бульк»», «Краще б булькнуло. Менше було б таких оленів на дорогах», «Куди можна летіти на цій консервній бляшанці, не розумію», «Ми летимо на відрі!», - саркастично зазначають коментатори.

Нагадаємо, що під Радою розбилося авто нардепа, всередині був близький друг президента Зеленського

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом у страшному ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії

Знай.uа писав, що повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі