Стало і відомо про те, що в Одесі зник підліток з Києва. Батьки в розпачі.

Таким чином, повідомляється, що він перестав виходити на зв'язок ще четвертого вересня. Поліція одного з відділень поліції міста Одеса намагається встановити місцезнаходження 17-річного Кушаке Дмитра Олександровича.

Кілька тижнів він був в Одесі, і ось, з п'ятниці, 4 вересня, він перестав виходити на зв'язок зі своїми близькими.

Зріст хлопчика 178 Санті метрів, він худої статури, має русяве волосся і блакитні очі. У поліції закликали з будь-якою інформацією про місце знаходження розшукуваного, прохання телефонувати за телефоном (048) 779-49-67 або за спецлінією «102».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка, який вийшов з дому і не повертався досі. Детальніше про це розповіла Ярослава Котова у Facebook-спільноті "Придніпровський край".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що пропав Картавцев Андрій Володимирович, 1987 року народження. Він є жителем смт. Карнахуовка. В останній раз, коли його бачили рідні, він попрямував з будинку в особистих справах в напрямку житлового масиву Парус, Діївка-1. Рідним нічого невідомо про його місцезнаходження, вдома його чекає сім'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня. Близько 18:30 він пішов з дому і з тих пір не виходить на зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області під час святкування випускного вечора школярі масово отруїлися стравами, що подаються.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.