Для киян тиждень розпочнеться з несподіваного удару стихії. Осінь ненадовго вступила в права, впустивши недовгу прохолоду, щоб знову поступитися літу. У понеділок, 7 вересня, жителі столиці відчують це. Вдень стовпчик термометра підніметься до +30, а до вечора знизиться лише на два градуси. Змінний вітер, максимум - 2,1 м/с.

За даними Українського гідрометцентру, сонце в Києві зійшло вже о 6:17, а зайде, за прогнозами, о 19: 35.

Якщо говорити про всю Україну, то 7 вересня в західних регіонах спека теж збережеться, щоправда, пройдуть дощі. 30 градусів спеки сьогодні очікується практично у всіх регіонах, але вже з вівторка помітно похолодає.

Як виглядає прогноз погоди на тиждень:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У вівторок, 8 вересня, в Україні похолодає. Температура вдень буде в межах +19...+29 градусів, найпрохолодніша погода очікується в західних областях.

У середу, 9 вересня на всі території України буде сонячно та без опадів, температура вдень зберігатиметься в межах +19-24 градуси.

10 вересня захід України знову накриють грози, але температура підніметься ще вище – до +21-26 градусів.

За попереднім прогнозом, така погода протримається в Україні до кінця тижня. При цьому опадів в країні не очікується.Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.