Влада Києва незаконно підвищила тарифи на утримання прибудинкової території, тому кияни переплатили мільярди гривень, які їм мають повернути.

Про це перед засіданням Окружного адміністративного суду заявив народний депутат від "Батьківщини", кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко. Він подав до суду скаргу на підвищення тарифів у 2017 році, ініційоване КМДА.

Союз власників житла України, на чолі якого стоїть Кучеренко, вимагає провести перерахунок і повернути жителям Києва гроші, які ті переплатили за останні три роки. Нардеп також нагадаємо, що суди першої та другої інстанції його команда вже виграла.

"Наше завдання - довести справу до перемоги. Я гарантую, що зроблю перерахунок і поверну киянам гроші, які вони переплатили. За моїми оцінками, в середньому це буде 1500-2000 гривень", - підкреслив Кучеренко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга". Нардеп також заявила, що на гроші, переплачені за реставрацію Шулявського мосту, можна було побудувати мінімум сім шкіл. Бюджет Шулявського шляхопроводу виявився втричі більшим, ніж планувалося спочатку: 1,7 млрд гривень замість 600 мільйонів. У результаті кияни не отримали ні першого, ні другого.

Нагадавши, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсилу"