Стало відомо про те, що загиблий в Житомирі залишив записку до дівчини, яка так і не відповіла їм взаємністю.

Таким чином, повідомляється, що справу розслідує військова прокуратура. Передсмертна записка лежала поруч із застреленим сімнадцятирічним курсантом. Адресована вона була дівчині, в яку той був закоханий.

Хлопець тільки вступив на перший курс, і під час навчань на полігоні в надувному містечку курсанту видали зброю, щоб можна було тренуватися. Після цього він пропав, і потім, в той же день його тіло знайшли з вогнепальним пораненням.

Найімовірніше це було самогубство, так як була передсмертна записка, в якій йшла мова про нещасне кохання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники патрульної поліції врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 2-ї години ночі в неділю, 30 Серпня. Співробітники роти тактико-оперативного реагування помітили на Січеславській набережній групу людей (4 Підлітки і 2 дорослих) у яких виник конфлікт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром душевнохворих "лікували" тортурами і побоями.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Павлоград співробітники виконавчої служби масово заарештовують майно городян.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території геріатричного пансіонату літній чоловік вистрибнув з вікна.