У Києві сталася дика НП, з вікна висотки випала громадянка Туреччини.

Про це повідомляє Kyiv Operative.

Так, стало відомо, що в Києві на вулиці Глушкова, з вікна 12 поверху випала жінка. Від безлічі отриманих травм жінка померла на місці події.

За словами очевидців, перед тим, як жінка випала з вікна, вони чули звуки сварки, яка, ймовірно, відбувалася по телефону.

Скрыншот


"Підлітки, які були поруч з будинком в цей час, відзначили, що чули до падіння сварку. Схоже, що ця сварка була по телефону", - йдеться в повідомленні.


Зараз поліція встановлює всі обставини і причини цієї трагічної події. На даний момент стало відомо, що загибла жінка - громадянка Туреччини.

Трагічний випадок стався на Глушкова, 18: з вікна 12-поверху випала жінка. На жаль, без шансів на життя. Підлітки, які були поруч із будинком у цей час, зазначили, що чулі до падіння сварку. Схоже, що ця сварка була по телефону. Зараз на місці поліція встановлює всі обставини цієї трагічної події. Поки що лише вдалося дізнатися, що загибла - громадянка Туреччини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 4 september 2020

Раніше портал Знай.uа писав про те, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі-рідні не знаходять собі місця

Також портал Знай.uа писав, що У Львові скорчений труп поставив на вуха все місто-впав зі страшної висоти багатоповерхівки випав чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що Під Житомиром молоденький курсант пустив кулю в лоб через нещасливе кохання: "Покинула..."