У п'ятницю, 4 вересня, жителі Києва могли спостерігати мініатюру "відвага і пофігізм". В районі цирку зупинилася машина, з неї вийшов водій, ліг і... почав її ремонтувати.

Кадри, як можна обійтися без евакуатора, і просто посеред жвавого проспекту влягтися на дорозі, публікує Telegram-канал "Х**вий Київ".

"Київ-містечко крихітне, транспорту мало, так що нікому не завадиш", - підписалися автори.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що в Києві проходять лікування трьох курсанток, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також батьки зазначили, що взяття під варту військового нічого не змінить, оскільки він зламав життя і мрії їхніх дочок. Вони на все життя залишилися інвалідами. Також батьки розповіли, що зараз медики намагаються зберегти дівчатам ноги, так як там теж серйозні травми.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера". Хлопець за кермом розповів, що у нього тато поліцейський і він давно їздить за кермом машини.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.