У київських школах дітям на сніданок дають ланч-бокси з досить малою різноманітністю продуктів.

Про інцидент повідомила Katerina Grishekina у соцмережі Фейсбук, пише ТСН.

Жінка на підтвердження своїх слів оприлюднила фотографії, на яких видно, що в сніданок з ланч-боксу входить: два шматочки сиру, маленька булочка, одне яблуко і одна слива, шматочок несвіжого банана і пакетик соку.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

"Так виглядає шкільний ланч-бокс, сніданок... це просто лютий треш. Нагодуйте цим 450 осіб, які сидять у ВР! Нехай їдять це на сніданок, обід і вечерю"— поскаржилася киянка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У той же час в коментарях до її публікації батьки розділилися на два табори. Одні здивовані таким сніданком, бо запевняють, що в їхніх школах хороше харчування. Інші також скаржаться на подібні неякісні сніданки в школах.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

фото: соцмережі
фото: соцмережі

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Слуга" розповів про зміни в навчальному році: уроки будуть на вулиці, а вчителі - в щитках

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі школярів годуватимуть по-новому, що потрібно знати батькам

Також «Знай.иа " писав, що Кияни показали шкільні обіди, після яких доведеться лікувати дітей: "гнилий банан і страшний бургер"