Стало відомо про те, що замість Ірини Верещук у передвиборчому ролику зніметься дублерша.

Таким чином, повідомляється, що ще вчора Ірина Верещук сама знімалася в ролі Мері Поппінс, і летіла з парасолькою з неба, проте потім було прийнято рішення замінити її на дублершу.

Жінка з білим волоссям, яка повисла на тросах із зеленою парасолькою з'явилася на фотографіях, які вмить розлетілися по мережі та інформаційним порталам.

Зйомки проводять на Рибальському острові в столиці. Заради цього була перекрита частина доріг, що і спровокувало сильні пробки. Людям було проблематично доїхати до призначеного місця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Ірина Верещук висунута на посаду мера Києва від політичної сили «Слуга народу».

У четвер, 3 вересня, її підняли в повітря над пішохідним мостом до Володимирської гірки за допомогою спеціального механізму. Журналістам вона розповіла, що це абсолютно новий досвід для неї, а сам ролик є «передстартовим».

Нагадаємо, що Центральною виборчою комісією місцеві вибори були призначені на 25 жовтня.

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерка".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та" наглядача " Дениса Комарницького.

Також "Знай.иа" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".