Жінка, яка неодноразово відбувала термін за крадіжки, перебувала на цілодобовому домашньому арешті, знову потрапила на лаву підсудних у Шевченківському районному суді.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише спільнота "Київ Оперативний".

Суд виніс рішення "утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 64 тисяч гривень". Люди, знайомі з цією справою, стверджують: суд виносить м'які рішення тому, що шахрайка - мати шістьох дітей, причому на жодну дитину у горе-матері немає документів.

Правосуддя, на яке ми заслуговуємо Раніше неодноразово засуджена за крадіжки, перебувала на цілодобовому домашньому...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні з'явилися люди, які пропонують купити довідку про відсутність коронавірусу. На них стоять печатки і підписи лікарів. Ціна такого документа становить 500-1500 гривень. У більшості випадків такі довідки купують, щоб надати на роботі або в інстанції для виїзду за кордон. Аферу вже розкрили деякі лабораторії і приватні клініки. Вони публікують в соцмережах викривають пости, але це мало допомагає.

Також Знай повідомляв, що в Кривому Розі поліція затримала двох людей, які шляхом обману виманювали у жертв особисті дані і оформляли на них кредити. Чоловік і жінка дзвонили і представлялися співробітниками мобільного оператора і просили сказати паролі з СМС. З отриманою інформацією вони отримували кредити, які витрачали на власний розсуд.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на вулиці Басейна, 12, співробітники правоохоронних органів затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у шахрайстві та крадіжці. Сталося це відразу після того, як вони намагалися забрати навушники з рюкзака дівчини 1998 року народження, поруч з наземним переходом.