Стала відомо причина пожежі в елітному ЖК столиці Taryan Towers. Це вже друга "офіційна" версія.

Таким чином, повідомляється, то пожежа сталася на технічному поверсі другої вежі комплексу. І як повідомив засновник інвестиційно-девелоперської групи компаній Артур Мхітарян, причиною пожежі стало загоряння гідроізоляційних матеріалів. Будівля не пошкодилася.

Хочу развеять некоторые преждевременные непроверенные версии относительно вчерашнего возгорания на нашем...

Geplaatst door Artur Mkhitaryan op Donderdag 3 september 2020

Вогонь був точковим на зовнішній стороні, та й сама пожежа тривала не більше 15 хвилин. Його вдалося локалізувати власними силами ще до приїзду ДСНС.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також, Артур Мхітарян розповідає, що в будівлі були встановлені системи пожежної сигналізації та оповіщення. Можна сказати, що це був тест на пожежостійкість, і як розповів бізнесмен на своїй сторінці в одній із соціальних мереж - він успішно пройде.

Однак, спочатку версія була інша. Рятувальники розповіли, що під час зварювальних робіт загорівся утеплювач.

На даний момент співробітники правоохоронних органів продовжують встановлювати всі деталі події, яка сталася ввечері середи, 2 вересня. Також, намагаються з'ясувати, хто ж у цьому винен.

Нагадаємо, що житловий комплекс Taryan Towers знаходиться в Печерському районі Києва за адресою Іоанна Павла, 12. Складається він з 35 поверхів, і саме тут знаходяться одні з найдорожчих квартир не тільки в Києві, а й Україні.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Під Харковом пожежники дістали потужні шланги заради Зеленського Під Харковом у Пісочині працівників ДСНС змусили вимити асфальт до приїзду Зеленського.

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві душевнохвора жінка вийшла з лікарні і мало не спалила будинок, мешканці в паніці: "боїмося спати"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Поліція виявила склад з 45 люксових авто в будинку можливо торговця наркотиками