У Києві автомобіль збив трьох дівчат-підлітків. Інцидент стався на Лівому березі на вулиці Миколайчука. Про подію розповіло видання Магнолія.

Автомобіль Volkswagen збив на пішохідному переході трьох дівчат-підлітків 16-17 років. Водій розповів, що сталося. Він рухався по вулиці і не побачив дівчат, а коли помітив, то було вже пізно. Одну з потерпілих дівчат довелося госпіталізувати, дві інші відбулися шоком. Водій викликав медиків і поліцію і дочекався допомоги для дівчат.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також батьки зазначили, що взяття під варту військового нічого не змінить, оскільки він зламав життя і мрії їхніх дочок. Вони на все життя залишилися інвалідами. Також батьки розповіли, що зараз медики намагаються зберегти дівчатам ноги, так як там теж серйозні травми.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера". Хлопець за кермом розповів, що у нього тато поліцейський і він давно їздить за кермом машини.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.