У середу, другого вересня, в столичному житловому комплексі Taryan Towers спалахнула пожежа. Стала відома причина загоряння.

Таким чином, повідомляється, що всього за півгодини бригаді пожежників вдалося ліквідувати вогонь у столичному елітному комплексі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Facebook.

Ліквідовоно пожежу у новобудові (ОНОВЛЕНО) 2 вересня о 20:19 до оперативно-координаційного центру Головного управління...

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у м.Києві op Woensdag 2 september 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як розповіли рятувальники, в новобудові загорівся утеплювач під час зварювальний робіт. Виник вогонь на 34 поверсі, і площа пожежі склала 15 квадратних метрів.

Гасили пожежу 18 співробітників ДСНС, а також чотири одиниці спеціальної техніки. На щастя, ніхто не загинув і не постраждав. Все закінчилося благополучно.

На даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі деталі події, яка сталася ввечері середи, 2 вересня. Також, намагаються з'ясувати, хто ж у цьому винен.

Нагадаємо, що житловий комплекс Taryan Towers знаходиться в Печерському районі Києва за адресою Іоанна Павла, 12. Складається він з 35 поверхів, і саме тут знаходяться одні з найдорожчих квартир не тільки в Києві, а й Україні.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Під Харковом пожежники дістали потужні шланги заради Зеленського Під Харковом у Пісочині працівників ДСНС змусили вимити асфальт до приїзду Зеленського.

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві душевнохвора жінка вийшла з лікарні і мало не спалила будинок, мешканці в паніці: "боїмося спати"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Поліція виявила склад з 45 люксових авто в будинку можливо торговця наркотиками Звичайна зупинка дорожнього руху в Массачусетсі 21 серпня призвела до виявлення великомасштабної операції з незаконного обігу марихуани.