Депутат від "Слуги народу" і одна з основних конкуренток мера на виборах Ірина Верещук повисла "над мостом Кличка" - пішохідно-велосипедним мостом, що йде через Володимирський узвіз. Така задумка агітанційного ролика, яких стає все більше з наближенням місцевих виборів в Україні.

Процес зйомок зняли на відео, яке на своїй сторінці в Facebook опублікувала спільнота "Рукавички Кличка".

На кадрах видно, як Верещук повторює трюки легендарної Мері Поппінс. Депутатка одягла жовтий плащ і озброїлася зеленою парасолькою.

Пані-мері ніяк не може повернутися 🤔😂

Geplaatst door Рукавички Кличка op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга". Нардеп також заявила, що на гроші, переплачені за реставрацію Шулявського мосту, можна було побудувати мінімум сім шкіл. Бюджет Шулявського шляхопроводу виявився втричі більшим, ніж планувалося спочатку: 1,7 млрд гривень замість 600 мільйонів. У результаті кияни не отримали ні першого, ні другого.

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Верещук вимагає розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та "смотрящего" Дениса Комарницького.

Також "Знай.uа" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".