Під Києвом у місті Українка "братки" вирішили обговорити питання виборів до місцевих органів влади. Місцевий кримінальний авторитет зібрав усіх в одному з ресторанів міста. Однак ситуація вийшла з-під контролю і сталася перестрілка. Інцидент потрапив на відео і став приводом для серйозних розборок.

У ролику видно, що кілька десятком чоловіків збираються біля будівлі ресторану, стоять розмовляють, але потім різко розбігаються в сторони. З ресторану вибігають відвідувачі і кидаються в різні боки. Після цього постріли лунають на вулиці.

Чоловіки біжать до своїх машин, і хтось продовжує стріляти. Потім на відео видно, як кілька чоловіків стоять з автоматами і стріляють по проїжджаючим машинам.

Варто нагадати, що нещодавно в Київській області в Броварах маршрутники влаштували розбірки з перестрілкою. Ця подія стала топовою новиною для всієї країни. Більшість українців звинуватили владу в слабкості і нездатності запобігти подібним інцидентам

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на виїзді з Києва були помічені міцні чоловіки, які контролюють підвезення пасажирів. Після того, як в Броварах, що в Київській області сталася НП, коли між кураторами "маршрутників «почалася масштабна перестрілка, на станції метро»Лісова".

Також Знай повідомляв, що кияни розповіли про нелегальне паркування маршруток у столиці України, які "кришують" броварські перевізники. у Києві помітили нову нелегальну парковку маршруток, яка з'явилася біля станції метро "Лісова". Відзначається, що ця стоянка з'явилася в столиці через півтора місяці після резонансної перестрілки в Броварах.

Нещодавно Знай передавав, що в Одесі сталася перестрілка, невідомі підпалили автомобіль адвоката фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк.