У Деснянському районі Києва невідомі за допомогою коктейлю Молотова підпалили автомобіль Lexus RX 300. Автомобіль належить слідчому одного з районних управлінь столичної поліції.

Інцидент стався в ніч з 1 на 2 вересня. В результаті події були пошкоджені моторний відсік і лакофарбове покриття авто.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють всі деталі події.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Під Харковом пожежники дістали потужні шланги заради Зеленського Під Харковом у Пісочині працівників ДСНС змусили вимити асфальт до приїзду Зеленського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що У Києві душевнохвора жінка вийшла з лікарні і мало не спалила будинок, мешканці в паніці: "Боїмося спати" Жителі найближчих будинків говорять про те, що жінка близько місяця тому вийшла з психіатричної лікарні, і у неї є всі відповідні документи. Вдень, перед підпалом вона була помічена поруч з дитячим майданчиком і була в дуже агресивному стані.

Також портал "Знай.ua" писав, що Поліція виявила склад з 45 люксових авто в будинку можливо торговця наркотиками Звичайна зупинка дорожнього руху в Массачусетсі 21 серпня привела до виявлення великомасштабної операції з незаконного обігу марихуани, коли влада виявили картель з марихуаною, десятки нелегальної зброї, мільйони доларів готівкою і, що дивно, близько 45 автомобілів, включаючи вісім екзотичних моделей і 37 інших транспортних засобів, більшість з яких, як повідомляється, є більш старими спортивними автомобілями Toyota, такими як Mk4 Supra, а також кілька BMW M3.