Деміен Тернер із Західної Вірджинії не затримується на роботі довше пари місяців, і виною всьому дивне, але цілком невинне захоплення. Деміен відзначив 28-річчя, і вже 10 років перебуває в товаристві дорослих любителів підгузок (ABDL). Це означає, що він протягом усього дня віддає перевагу звичному спідньому дитячі підгузники.

Дивацтво по суті своїй невинне, але доставляє молодому чоловіку безліч проблем. Головна з них - він не може затриматися на жодній роботі: співробітників бентежить дивна поведінка Деміена і надмірна відвертість в соціальних мережах.

"Підгузки дуже зручні і милі. Це дуже приємний спосіб життя, дуже спокійне, розслаблююче, безпечне відчуття і я не хотів би займатися нічим іншим. Це майже так, ніби ти повернувся в дошкільний заклад. А на роботі важко. Я постійно працюю і залишаюся без роботи. Іноді мої роботодавці знаходять мої фотографії в інтернеті або просто не можуть змиритися з тим фактом, що я ношу памперс і по-дитячому веду себе на робочому місці", - розповів Деміен виданню Metro.

Раніше чоловік працював у сфері громадського харчування координатором послуг, але його відкритість в Інтернеті керівництво ніяк не влаштовувала. Хлопець змушений часто змінювати роботу, а в період пошуків жити на заощадження. Деміен зізнався, що почав носити підгузки у 16 років, і щоб батьки не задавали питань, сказав, що у нього нетримання.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Згодом я сказав їм правду. Мої батьки насправді зовсім не проти. У мене ніколи не було проблем з ними, коли справа стосувалася мого способу життя"', - розповів Деміен і додав, що за межами сім'ї майже ніхто не може зрозуміти і прийняти його вибір. Кілька друзів дитинства припинили спілкування з ним, а незнайомці з інтернету вважають своїм обов'язком познущатися.

"Іноді люди будуть знімати відео про мене. Це соромно, але це насправді мене не турбує", - розповів Деміен Тернер.

Нагадаємо, молода пара з синдромом Дауна показала світу справжнє щастя: "Нас зцілило кохання".

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Наталя Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також "Знай.ua" писав про те, що зятя Ніни Матвієнко Мірзояна виваляли в піску суворі чоловіки: "Втягніть животи".