Стало одвічно про те, що кандидат у мери міста Київ від політичної сили «Слуга народу» Ірина Верещук, не змогла відповісти на запитання журналістів.

Таким чином, повідомляється, що у неї запитали, де в столиці знаходиться Пріорка, але, дати точну відповідь вона не змогла.

Журналіст інформаційного порталу Hromadske запитав у Ірини Верещук, як дістатися до Пріорки.

Вона сказала, що відповіді дати не може, і не вважає, що це те, що потрібно зараз обговорювати. Вона планувала поговорити про бачення, майбутнє, а також законодавчі зміни.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Пріорка - історична місцевість, яка знаходиться на півночі столиці. Вона продовжує Куренівку, і межує з Мостицьким масивом, вітряними горами, Мінським масивом і Оболонню. Основними вулиці Пріорки-Автозаводська та Вишгородська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Верещук відповіла на звинувачення на свою адресу

Як повідомляв портал Знай.иа, Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та" наглядача " Дениса Комарницького

Також Знай.иа писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук " панельною дурепою"