У Києві Підлітки тероризують мешканців району. Про це розповів місцевий житель Алекс Авакумов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Києві, в Дарницькому районі діти, на вигляд років 14-ти, кидають під ноги літніх людей і мам з дітьми петарди, після чого тікають на велосипедах.

Читайте Знай в Google News!

При цьому, коли хлопцям роблять зауваження, один з них прикривається впливовим батьком. Він каже: "Мій тато СБУшник, ти мені нічого не зробиш".

Хуліганів вже затримували співробітники поліції, проте після дзвінка того самого "СБУшника" їх відразу ж відпустили і повернули велосипеди.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Через це діти відчувають безкарність і ще з більшою ретельністю продовжують псувати життя місцевих жителів.

"Кілька днів тому, я зіткнувся особисто з цією парочкою під під'їздом, кинути в мене петарду яєць не вистачило, але коли я відійшов від будинку, вони в непроглядній темряві кинули петарду, прямо під ноги жінці з маленькою дитиною, стрибнули на велосипед і змилися з гордісно піднятими головами."- написав Алекс Авакумов.

Чоловік розповів, що хулігани крім петард лаються нецензурними словами на бабусь і залякують консьєржок в будинках.

Алекс просто не міг залишити цю справу без уваги і хоче підняти питання про виховання цих дітей, а також про посади, які займають їхні батьки.

"Мова йде не тільки про соціальну відповідальність і виховання. Зараз ці діти кидають петарди під коляски дітей і під ноги жінкам з дітьми !!! А якщо у пенсіонера слабке серце, а якщо це моя вагітна дружина, що ви чекаєте у відповідь, ви думаєте я буду дивитися, що це діти???? ПРО ЯКЕ ПРАВОСУДДЯ МОВА? ЦЬОГО МАЛО????"- додав Алекс Авакумов.

Публікація Алекса Fвакумова, скріншот: Facebook

Публікація Алекса Fвакумова, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі малолітки закидають перехожих камінням

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мелітополі вандали по частинах розібрали дитячий майданчик

Також, "Знай.uа" писав, що під Запоріжжям п'яні туристи розгромили пляж