У вівторок, 1 вересня, не тільки Перший дзвоник привернув увагу киян. У Святошинському районі зняли дивну колону мотоциклістів, які займаються доставкою їжі. Начебто нічого незвичайного, в столиці кур'єри розвозять замовлення щодня. Але куди їдуть відразу десятки?

Відео на своїй сторінці в Facebook опублікувала спільнота "Київ Оперативний".

Шанхай якийсь🙈 Київ, Святошин

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 1 september 2020

Автори порівняли те, що відбувається, з Шанхаєм, а в коментарях користувачі поділилися своїми версіями: "замовлення на обід до Верховної Ради. І це тільки Юзику...", "везуть школярам гарячі обіди..".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, 31 серпня у Броварах сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: на вулиці Київській катафалк протаранив байкера, лікарі роблять все можливе.

Очевидці розповіли, що мікроавтобус ритуальних послуг вирішив проскочити на червоне світло і протаранив мотоцикліста, який вже рушив з місця.

Буквально днями дика ДТП приголомшила Львівську область: легковик з дітьми злетів з дороги в кювет. В результаті страшної аварії постраждало п'ятеро людей.

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал " Знай.uа", на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу - синок у морзі, мама з татом у лікарні.