Стало відомо про те, що в столиці перевірили каналізації на наявність коронавірусу. Перші результати.

Таким чином, повідомляється, що Київводоканал перевірив каналізацію міста на наявність у стічних водах коронавірусної інфекції.

Проби брали і в липні і в серпні, і вірусу на щастя в них не було. Про це повідомила прес-служба Київводоканалу.

Крім того, повідомляється про те, що дослідження були проведені в рамках всесвітньої ініціативи, яка була розпочата мережею лабораторій, які займаються моніторингом речовин, які виникають. Аналізи були проведені єдиним стандартом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За два місяці літа Бор відібрано 30 зразків зі стічних вод в п'яти міста України, в тому числі і в Києві. На щастя вірусу не було виявлено.

Нагадаємо, що українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекція covid - 19 підтвердили вже понад 118 тисяч випадків зараження. За добу (31.08) зафіксували 2088 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 57 114 пацієнта. 2605 смертей, плюс 48 осіб за останню добу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують проводити дезінфекцію під'їздів житлових будинків від коронавірус COVID-19.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", 31 серпня, в Україні оновлено карантинні зони. "Червоний" рівень встановлено у 21 адміністративно-територіальній одиниці.

Також, " Знай.ІА " писав, що професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.