Стало відомо про те, що непросту ніч пережили мешканці будинку по вулиці Володимиро-Либідській, 16. Близько третьої години ночі з'явився сильний запах гару.

Почалося це все з порушення громадського порядку, а закінчилося підпалом сміття під вікнами мешканців будинку.

UPD: Жінку досить швидко випустили з поліції та вже о 05:00 ранку вона знову бігала по подвір’ю з палицею та била...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 31 augustus 2020

На щастя, на місце відразу ж прибули співробітники правоохоронних органів і бригада пожежників. Спрацювали вони оперативно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На щастя, вдалося все вирішити, і постраждалих не було.

Жителі найближчих будинків говорять про те, що жінка близько місяця тому вийшла з психіатричної лікарні, і у неї є всі відповідні документи.

Вдень, перед підпалом вона була помічена поруч з дитячим майданчиком, і варто відзначити, що була вона в дуже агресивному стані.

Співробітники правоохоронних органів її затримали, проте, вже о п'ятій ранку її випустили звідти. Замість того, щоб піти додому, вона знову бігала по двору і била палицею гаражі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киян обурив своєю поведінкою водій маршрутного автобуса №455, який під час обідньої перерви на одній із зупинок викидав недоїдки з вікна свого транспортного засобу.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.

Також, "Знай.иа" писав, що у Тернополі у зв'язку з введенням нових карантинних обмежень змінилися правила перевезення пасажирів у громадському транспорті.