Студентки медичного вузу, які стали жертвами страшної аварії за участю п'яного військовослужбовця, прийшли до тями і розповіли про своє самопочуття. Відповідний сюжет опублікувало "Громадське".

На опублікованих кадрах - курсантки на лікарняних ліжках. Двом з них лікарі ампутували ноги, так що попереду у дівчаток довгий курс реабілітації.

За словами Тетяни Ніколаєвої, яка втратила ногу, вона досі відчуває фантомні болі в кінцівці, не дивлячись на її відсутність. Відразу після ДТП дівчина була при свідомості і просила у свідків, щоб хтось ременем перетягнув їй постраждалу ногу.

Дівчатка також подякували всім, кому не байдуже їх стан, за підтримку і турботу, і відзначили, що намагаються не впадати у відчай в ситуації, що склалася.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дівчата, тримайтеся, ви дуже сильні, вся Україна молитися за Вас. Божого благословення та підтримки", - пишуть у коментарях українці.

"Цікаво, що буде далі, отримає три роки і вийде через півтора за амністією за хорошу поведінку? Це такий його хрест? Це спроба умисного вбивства!!!",- обурюються коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу