Чоловік, якого затримали за викрадення маленької дівчинки на заправці під Києвом, розповів правоохоронцям, із якою метою скоїв злочин. Про це розповіли у ГУ Національної поліції в столичному регіоні, оприлюднивши відео зізнання.

Зазначається, що викрадачеві з Борисполя – 29 років, він – місцевий мешканець. Помітивши на заправці дитину, він вирішив її викрасти – посадив на заднє сидіння свого авто і втік з місця злочину.

За тривогою було піднято поліцію, автомобіль викрадача швидко знайшли – за дві години, а його затримали. Дитину цілою та неушкодженою повернули батькам.

Сам викрадач на камеру розповів, для чого йому знадобилася дитина – він планував її зґвалтувати.

"Я збирався надіти презерватив на інтимне місце і хотів її зґвалтувати. Я не пам'ятаю, чи було там щось, чи ні. Після цього співробітники поліції затримали мене", - зізнався збоченець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наразі зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі за спробу викрадення неповнолітньої особи.

«За ст. 146 йому загрожує до 5 років. Я хрінію! Тобто, скоро це лайно вийде на свободу і буде робити те ж саме !? Де ми живемо?», - дивуються українці.

«Якщо не у одинарну камеру а у загальну - то пари годин йому вистачить... "Традиції та порядок"», - зазначають інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом чоловік викрав дитину, поки мама стояла біля каси - затягнув в машину, і по газах.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві шахрай виманив у дитини 700 тисяч гривень одним дзвінком,- " Твоя мама в біді"

Також «Знай.uа " писав, що Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленьку дитину