У місті Фастів Київської області з вікна 9 поверху зняли двох малолітніх дітей, які захотіли пограти. Детальніше про це повідомляє ТСН, посилаючись на прес-службу Фастівського відділення поліції.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався днями в місті Фастів. До Фастівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з житлових будинків двоє маленьких дітей сидять на підвіконні дев'ятого поверху і грають. На місце події негайно направили наряд поліції.

"Вже на місці з'ясувалося, що в обідній час мати лягла відпочивати з дітьми, вони встали раніше і вирішили пограти на підвіконні. Співробітникам поліції вдалося оперативно і технічно відреагувати на дану подію і, на щастя, діти врятовані", - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Мати, яка невчасно втратила пильність була викликана у відділення поліції. Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що батьки покалічених п'яним майором дівчат розкрили страшну правду про трагедію.

Як повідомляв портал Знай.иа, у районі станції метро "Видубичі" перехожий став жертвою нападу вуличної банди.

Також Знай.иа писав, що у Київській області, в Ірпені, під колесами швидкісного поїзда Hyundai загинула людина.