У столичному зоопарку розпочався «кавуновий тиждень», впродовж якого тварин досхочу пригощатимуть цими солодкими ягодами. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав мер міста Віталій Кличко.

Наразі сам столичний градоначальник вже згодував по кавуну кільком мешканцям зоопарку – бегемотисі та слону. Відповідний відеоролик він розмістив у своєму життєписі.

“Цей тиждень у Київському зоопарку – кавуновий. Це значить, що всіх звірів – мешканців зоопарку частують смугастими ягодами. А відвідувачі, особливо дітлахи, із захопленням за цим спостерігають. Сьогодні заїхав і пригостив кавунчиками слона Хораса і бегемотиху Фіону. Частування їм сподобалося”, – зазначив Кличко.

Однак не всі містяни оцінили такий хід мера – багато хто вважає, що Кличко просто вирішив попіаритися на тваринах і кавунах перед виборами мера столиці.

Друзі! Цей тиждень у київському зоопарку - кавуновий. Це значить, що всіх звірів - мешканців зоопарку частують смугастими ягодами🍉 А відвідувачі, особливо дітлахи, із захопленням за цим спостерігають. ⠀ Сьогодні заїхав і пригостив кавунчиками слона Хораса і бегемотиху Фіону. Частування їм сподобалося☺️ ⠀ У вас є ще три дні, аби навідатися в зоопарк і подивитися, як звірі ласують кавунами.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Віталій Кличко op Donderdag 27 augustus 2020

"Кавун бачили? - Так! - Тоді більше не питайте, де бюджет міста!", - іронізують городяни.

«Кличко забирає кавун в бегемотихи - як він взагалі планує після цього виграти на виборах?», «А бегемоти вже голосують?», «Спершу велосипед, потім вейксерф, гідрофойл і зрештою кавун...», - додають вони.

«І як Зеленський до цього не додумався?», - сміються кияни.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавіруса взялися за Мафи

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.ua» писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око.