У районі станції метро "Видубичі" перехожий став жертвою нападу вуличної банди. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Києва.

За словами потерпілого, поруч зі станцією метро підійшла компанія людей і просто чоловіка купити їм гамбургер. Коли той відмовився, незнайомці почали бити чоловіка і пограбували його - відібрали у нього телефон, рюкзак і гроші.

Чоловік попросив перехожого викликати копів і ті затримали нападників. Нападників-двох жінок і двох чоловіків – затримали біля залізничного шосе. Під час поверхневої перевірки у них знайшли речі, що належали потерпілому.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції. Проводиться розслідування.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті за напад і позбавлення волі іноземців злочинна група постане перед судом.

Правоохоронці встановили, що організатором угруповання виявився депутат однієї з селищних рад. Її учасники напали на сім'ю іноземних туристів, відібрали 7 тисяч доларів США, документи, одяг і мобільні телефони.

Щоб громадяни не звернулися в поліцію після розбійного нападу, їх силою відвезли в підвальне приміщення і утримували проти їх волі. Серед "заручників" були і двоє малолітніх дітей.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Кияни підстерегли Ван Дамма у дворі на Бортничах - "У старій кепці і шкірянці"

Також портал "Знай.ua" писав, що Львів'янин спробував проскочити через кордон з 500 літрами віскі - вистачить заспівати всю Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті спіймали переляканого нелегала - втік лісами до Європи