Експерт в галузі містобудування Віктор Глеба в своєму пості на Facebook детально розповів, як під “кришуванням” мера Віталія Кличка функціонує чергова будівельно-фінансова піраміда “Інтергал-Буд” Володимира Зубика, яка входить в синдикат “смотрящего” за столицею Дениса Комарницького. В результаті цих оборудок ще 15 тисяч сімей найближчим часом можуть опинитися без житла та вже вкладених в будівлю коштів.

Це без перебільшення наймасштабніша будівельна піраміда сьогодення, яка перевершує піраміди Войцеховського і “Укрбуда”....

Geplaatst door Глеба Віктор op Donderdag 27 augustus 2020

“Це без перебільшення наймасштабніша будівельна піраміда сьогодення, яка перевершує піраміди Войцеховського і “Укрбуда”. А голова “Інтергалу” Зубик має всі шанси закінчити на лаві підсудних, як і екс-голова “Укрбуду” Микитась”, - говорить пан Глеба.

За його словами, в місті Києві за сприяння мера Віталія Кличка створено чергову будівельну піраміду, на цей раз - компанією “Інтергал-Буд” Володимира Зубика. Яка входить до Конфедерації будівельників України і є частиною синдикату "смотрящого за столицею Дениса Комарницького".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Домовленості між Кличком, колишнім керівництвом Мінрегіону, Комарницьким та ДАБІ, дозволило “Інтергал-Буду” побудувати 52 житлових комерційних житлових будинки з порушеннями Державних будівельних норм, а також одночасно зводити понад 1 млн квадратних метрів житлових площ в різних регіонах України з порушеннями законодавства, ДБН, СанПін, ДСТУ, Нацстандартів тощо”, - поширює думку експерт.

Віктор Глеба відмічає, проаналізувавши 13 житлових комплексів, які на сьогодні будуються “Інтергал-Будом” в місті Києві, що можна зробити невтішні прогнози про чергових 10-15 тис. сімей, які не отримають своїх квартир внаслідок корупційної фінансової піраміди Зубика з Комарницьким, яку покриває Кличко.

В якості прикладу численних порушень “Інтергал-Буда” при будівництві Глеба привів будівництво ЖК по вулиці Кудряшова 8-10 в столиці.

“Земельну ділянку відводили Академії МВС для експлуатації навчального закладу з гуртожитками, але Зубик зі своїм “Інтергал-Будом” демонтували гуртожитки і почали руйнування будівлі навчального закладу. Також експертний звіт містить недостовірні відомості та має ознаки навмисного введення в оману суспільства, підробки документів, зловживання службовим становищем експертів та замовника і т. п. Проте Кличко зі своїми підлеглими дозволив встановити огорожу майданчику та офіс продажу квартир на землях київської громади без рішення Київради”, - заключив експерт.