Стало відомо про те, що при владі Києва з'явилася ідея побудувати завод. Там будуть утилізувати відпрацьовані батарейки.

Таким чином, повідомляється, що Київ обговорює з Міністерством захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України стосовно переробного комплексу.

Київ завершує роботи на регіональним планом управління відходами, який включатиме в себе ряд заходів для цивілізованого вирішення питань утилізації відходів. Зовсім скоро має відбутися його презентація.

Крім того, зараз стоїть питання стосовно будівництва переробного комплексу, в якому будуть утилізувати відпрацьовані батарейки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Кілька місяців тому спільно з Комунальним підприємством «Київкомунсервіс» відправили першу партію батарейок на переробку в Румунію. Зібрали і відвантажили понад 70 тонн. На жаль, утилізувати такі відходи в Україні ми не можемо, оскільки немає відповідних потужностей. Тому спільно з Міністерством захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України обговорюємо створення такого стратегічно важливого об'єкта, який буде спрямований на поводження з хімічними відходами», – зазначив заступник голови КМДА.

Раніше портал " Знай.ІА " писав, що Хмельничани в запалі сварки викинули з вікна беззахисного малюка- " Люди, схаменіться!"

Також раніше портал " Знай.ІА " писав, що Хмельничани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу- " Бог захистить"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"