У Києві п'яний майор скоїв наїзд на трьох курсанток військового вишу, за останніми даними - медиків.

Про це повідомили в поліції Києва.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Зоологічній, біля будівлі, розташованої на території військової частини.

"Попередньо встановлено: водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, які стояли біля адмінбудівлі. В результаті ДТП три дівчини отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За кермом автомобіля марки Toyota Prius перебував 46-річний майор у стані алкогольного сп'яніння.

Водія-винуватця ДТП затримали. Покалічених постраждалих з різними травмами відправили до лікарні. Дівчаткам-студенткам - по 22-23 роки, вони приїхали забирати свою форму перед початком навчального року. За словами свідків, одну з них без свідомості знайшли на місці ДТП, другу - біля сходів будівлі.

Пізніше стало відомо, що двом з дівчаток довелося ампутувати ноги, а їх третя подруга знаходиться в реанімації у важкому стані.

А сьогодні, 26 серпня інцидент прокоментувала відрядження медичних сил ЗСУ де вони зазначили, що життю дівчат нічого не загрожує:

"На ранок 26 серпня 2020 року стан постраждалих в аварії, яка сталася вчора на території однієї з військових частин Київського гарнізону, за участю військовослужбовця Н. та слухачів Української військово-медичної академії стабільний, всі вони у свідомості на самостійному диханні, їхньому життю наразі нічого не загрожує".

За даними правоохоронців, водія затримали відразу ж, на місці аварії. Відзначається, що він не впорався з керуванням транспортним засобом, в результаті чого скоїв наїзд на людей.

Розслідуванням інциденту займеться військова прокуратура.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також «Знай.иа " писав, що П'яний водій "впечатал" поліцейський позашляховик в припарковане авто, моторошне відео ДТП