Поїзд напрямком "Миколаїв-Київ" був зупинений на станції біля села Явкине Баштанского району Миколаївської області, з нього евакуювали всіх пасажирів – причиною таких дій стало повідомлення про мінування складу. Про це розповіли в поліції Миколаївської області.

Як повідомляється, пізно ввечері, близько 22:00, 25 серпня в поліцію надійшов анонімний дзвінок з повідомленням про мінування поїзда. Правоохоронці неледленно відреагували на повідомлення – затримали відправлення поїзда і евакуювали з нього всі сім сотень пасажирів. В результаті огляду складу, включаючи локомотив і кожен з вагонів, фахівцями-вибухотехніками і кінологами ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Разом з тим перевірка номера телефону, за яким повідомили про загрозу вибуху, показала, що телефонував був 36-річний уродженець Чернігівської області, який повинен був їхати на цьому ж поїзді. Виявилося, що він повертався з відпочинку і запізнився на поїзд.

Замість того, щоб засмутитися, чоловік вирішив «замінувати» пасажирський склад і наздогнати його на іншій станції.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

За неправдиве повідомлення про мінування жартівника чекає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.uа» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.uа писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір