Олена Кравець, зірка шоу “Вечірній Квартал”, захворіла на коронавірус. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на інформацію, отриману від іншого учасника “Кварталу 95” Євгена Кошового.

Кошовий повідомив, що всі колеги артистів із зазначеного колективу вже встигли здати ПЛР-тести та перевіритися на наявність в організмі небезпечного вірусу. У всіх, крім Кравець, тест показав негативний результат.

«За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на COVID-19, тому в найближчих ефірах її не буде», - розповів Кошовий, додавши, що, на жаль, ніхто в країні «не застрахований від цього вірусу».

У ТСН додали, що в новому сезоні гумористичного проекту “Вечірній Квартал” Кравець не братиме участі, оскільки акторка перебуває на лікуванні.

Її ролі розподілять між чотирма її колегами - Іриною Сопонару, Ольгою Жуковцевою, Анастасією Оруджовою і Валерією Товстолес.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі сама Олена Кравець ніяк не висловлюється з приводу стану свого здоров’я.

Зазначимо, "Ніби збила машина", - Пікалов з" Кварталу 95 " розповів, як перехворів коронавірусом.

Портал Знай.uа зазначав, що Кошовий розповів, що сталося з "Кварталом 95" без Зеленського: "Ми не можемо зрозуміти, як він це робив".

Нагадаємо, глава МОЗ Степанов готовий до жорстких дій через пандемію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівецькій області весілля спровокували новий спалах коронавірусу.