У Києві у трьох іноземців зафіксовано підозру на зараження коронавірусом COVID-19 - медики діагностували симптоми і повідомили у МОЗ.

Лікарня, скріншот
Лікарня, скріншот

Подробиці розповів заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу у понеділок, 2 березня.

За словами чиновника, загалом в Україні не зафіксували жодного підтвердженого випадку коронавирусу, проте на сьогодні є чотири підозри: троє в іноземців у столиці і ще одна людина – у Чернівцях. Там коронавірус підозрюють в українця, який нещодавно повернувся з Італії.

"Розпочато дослідження ще по чотирьом підозрам. Три з них – з міста Києва, одне – з Чернівецької області. У місті Києві є підозра зафіксовано у іноземців, які перебували на території України. У Чернівцях – це чоловік, який повернувся з Італії", - повідомив Ляшко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віктор Ляшко, скріншот відео

Крім того, також завершилося тестування трьох зразків на коронавир з Івано-Франківської області, Кропивницького та Києва у пасажирки, яку виявили в аеропорту. Всі зразки показали негативні результати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Грузії в одній з лікарень помилково випустили з карантину хворого на коронавірус пацієнта-іноземця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Івано-Франківській області було госпіталізовано 63-річну жінку, яка щойно повернулася із зараженої Італії.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві проводили навчання з протидії коронавірусу.