У Києві обікрали водія маршрутки, доки він влаштовував бійку із пасажиром. Про це розповідає видання "Страна".

Як зазначається, на Набережному шосе в одну із маршруток марки "Богдан" сів пасажир, який відмовлявся сплачувати за проїзд чи виходити з транспортного засобу. Розлючений водій вирішив особисто провчити нахабу та через весь салон пішов з’ясовувати стосунки.

Доки пасажир і водій сварилися, а потім перейшли до бійки, вся увага оточуючих була звернена на них. Врешті-решт водій «виграв» битву – виставив нахабного безбілетника з салону і повернувся на своє місце. Однак там на нього чекав неприємний «сюрприз» - скориставшись ситуацією, хтось із пасажирів поцупив у нього всю касу з картонної коробки, в якій була виручка за робочий день.

Точної суми, із якою пішов крадій, горе-водій назвати не зміг. У заяві, яку він написав до поліції, він вказав понад дві тисячі гривень.

Правоохоронці завели за фактом крадіжки кримінальну справу за ч.1 ст.185 КК України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що бидло-пасажири влаштували смітник просто в маршрутці: "А потім водій - покидьок".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста.

Додамо, що у Києві маршрутка пішла під воду після потужної зливи - господарський талант Кличка показали одним відео.