В Києві через сильний дощ вранці 25 серпня виникли неабиякі транспортні проблеми. Так на одній з вулиць столиці маршрутка буквально застрягла на проїжджій частині посеред суцільної величезної калюжі.

Пасажири були заблоковані, не маючи можливості покинути транспортний засіб. Хіба що зануритися в брудну воду. НП з маршрутним таксі сталося в мікрорайоні "Солом'янка".

Відео розмістив Telegram-канал Los Solomas.

"Маршрутка застрягла. Люди не можуть вийти. Кожного разу, коли починається дощ, вулиця Кудряшова перетворюється на басейн. Мабуть, потрібно ще більше будинків там будувати",- підписали кадри.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім маршрутки у воді стояли також кілька автомобілів і навіть бетономішалка.

Сьогодні вранці, 25 серпня, на Київ і передмістя столиці обрушилися сильні дощі. У центрі Києва ливневки не справлялись з потоками води.

Також в результаті сильної зливи в Ірпені підтоплені вулиці і підземні переходи. Крім того, негода вирувала і в сусідніх містах — Ворзелі та Бучі. Там десятки будинків залишилися без світла.

У самому Києві через затоплення зупинявся рух трамваїв в Пущі-Водиці, трамваї довелося пускати по іншій лінії, як результат - вони курсували з відхиленням від графіка.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Погода на 25 Червня для всієї України: стихія розділить країну на дві частини

Також портал "Знай.ua" писав, що На Солом'янці урочисто відкрили мурал, присвячений льотчику Петру Франку

Також портал "Знай.ua" писав, що В Україну йде справжня осінь: прогноз погоди від синоптика Укргідрометцентру