У Києві розшукують жінку, яка прямувала з Києва до Ялти. Про це повідомила дочка зниклої в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Відомо, що жінку звуть Голубицька Світлана Петрівна, вона народилася 2 лютого 1966 року.

За словами бабусі заявниці, (матері зниклої безвісти), її дочка мала намір поїхати з Києва в Херсон, щоб звідти відправитися в Ялту до чоловіка.

Однак чоловік повідомляє, що вона до нього так і не доїхала.

Родичі додають, що ніхто з них її також не бачив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На момент виходу з дому була одягнена в сині джинси, чорну футболку, такого ж кольору кросівки. При собі мала коричневу сумку.

Рідні подали заяву про зникнення Світлани ще 23 серпня, проте правоохоронці поки також нічого не повідомляють.

За словами дочки, її мати також могла відправитися в Гомель до сестри, але і там про неї нічого не чули.

Ситуація ускладнюється тим, що жінка страждає біполярним розладом психіки.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"З 6 серпня бабуся говорила мені що, з мамою все добре. Про дану "подорож" я дізналася 21 серпня. Звернулася в поліцію. Шукати. Сьогодні 25 серпня, але ніякої інформації про мою маму немає», - додає стривожена дочка, відзначаючи, що «у Святошинському відділенні поліції спочатку не хотіли приймати заяву, а потім вже після кількох скарг їм просто довелося».

"Хоч в Ялту, хоч в Гомель-необхідно перетнути кордон. А це, як ви розумієте, не може статися без слідів», - звертають увагу коментатори під постом.

"Якщо хвора людина, як могла поїхати одна?",- запитують інші.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Під Тернополем зникла темноволоса жінка в синіх джинсах, сім'я втратила спокій

Також раніше портал " Знай.ua " писав, що "Укрзалізниця" не пустить чернівчан на море через коронавірус, знімайте купальники

Також портал " Знай.ua " писав, що У Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем