У Києві тривають пошуки чоловіка, який ще 25 серпня сів у таксі Uber і зник. Про зникнення брата написала в Facebook Олеся Литвинова.

За словами дівчини, її брат Сергій Литвинов викликав машину на Виноградарі, але після цього від нього «ні слуху, ні духу». Останній раз сигнал мобільного зафіксувала вишка зв'язку в 20:30. За кілька годин до цього чоловік зник з усіх соцмереж.

У Києві чоловік сів у темний Über і безслідно зник

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Сестра зниклого стверджує, що повідомлення, надіслане сервісом Uber, виявилося помилковим: замість обіцяного червоного автомобіля Ford надіслали темне авто. Марку машини і її точний колір поки встановити не вдалося – на відео з камер спостереження складно розібрати деталі.

Нагадаємо, що у Харкові співробітники правоохоронних органів розшукують Богдана Горбанюка, який пропав безвісти 19 серпня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 18 серпня у Дніпрі шукають зниклу 14-річну Регилию Довлятову.