Стало відомо про те, що в Києві заради зйомок фільму Netflix з Ван Дамам збираються перекрити рух.

Таким чином, повідомляється, що відбудеться це вже сьогодні, у вівторок, 25 серпня. На вулиці Ярославській перекриють дорогу через зйомки художнього фільму. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

у Києві перекриють головні вулиці через зйомки фільму, фото: скріншот з відео

Зйомки триватимуть на вулиці Ярославській (у кварталі від вул.Набережно-Хрещатицька до вул. Почайнинської) з 05:00 до 21:00.

Варто відзначити, що зйомки в українській столиці триватимуть як мінімум до 26 вересня поточного року. Відповідальність за підготовку та їх проведення взяв на себе повністю організатор - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Еппл три продакшнс». Організатор буде зобов'язаний забезпечити дотримання правил благоустрою, протищожпідеімічних вимог, і так далі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це буде комедійний бойовик під назвою "The Last Mercenary" – "Останній найманець") - про політичні інтриги на державному рівні. Серед ключових акторів-Жан-Клод Ван Дамм.

У бойовику Ван Дамм зіграє роль колишнього агента секретної служби, який повинен терміново повернутися до Франції, коли уряд помилково звинуватив його сина в незаконній торгівлі зброєю і наркотиками. Не обійдеться і без розборок з мафією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легендарний Ван Дамм ошелешив чемпіона UFC фірмовою вертушкою.

Як повідомляв Знай. ua, киян розженуть по домівках через приїзд Ван Дамма, у Кличка дали добро.

Також Знай. ua писав, що Netflix відправив Ван Дамма до Києва.