У понеділок, 24 серпня, під Києвом у гуртожитку військового полігону "Десна" прогримів вибух.

Про це повідомляє пресслужба навчального центру "Десна".

"Сьогодні близько 17:30 у позаслужбовий час, в одному з гуртожитків, в результаті особистої недбалості і нехтування заходами безпеки військовослужбовців, стався вибух", - написано в повідомленні.

В результаті НП один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості, їх госпіталізували в медустанови, де медики надали їм необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Також постраждала цивільна дівчина, яка перебувала в гостях у одного з військовослужбовців, її госпіталізували у важкому стані.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Зараз поліція встановлює всі обставини, які призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких - уламки вибухового пристрою.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Триває досудове розслідування.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Над Запоріжжям повис червоний дим, очевидці в жаху: "Катастрофа!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вибух на Позняках у Києві: 40 сімей отримали житло, але заселитися нікуди

Також «Знай.иа " писав, що Тернополянин відразу опинився на лікарняному ліжку і став сиротою-підробіток обернувся трагедією