В Києві жінку і дитину переїхав п’яний водій. Жінка загинула на місці, а дитина знаходиться у важкому стані в реанімації.

У суботу, 22 серпня, на Русанівці п’яний водій сміттєвоза переїхав маму з дитиною, передає Facebook-спільнота dtp.kiev.ua. Трагедія сталася за адресою вул. Флоренції, 7.

Жінка загинула на місці, водій тягнув тіло загиблої матері близько 8 м. можливо при миттєвій реакції вдалося б врятувати життя жінки. Дитина доставлена в ОХМАТДИТ, хлопчик (тільки 26 липня виповнилося 2 рочки) знаходиться у важкому стані в реанімації, у дитини дуже постраждали голова та лице.

Водій сміттєвоза пройшов тест на алкогольне сп’яніння, на приладі Драгер, який показав 1.91 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Наразі його затримано поліцейськими відкрито кримінальне слідство за ч.2 ст. 286. Водієві загрожує 8 років позбавлення волі з подальшою забороною керувати транспортними засобами на три роки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На даний момент триває збір матеріалів і встановлення обставин події. На місці працювала слідчо-оперативна група.

ДТП вулиці Флоренції 9. Сміттєвоз #Scaniа, з номерними знаками АА 7263ТХ, який рухався між дворами, наїхав на жінку з дитиною. В наслідку цього моторошного ДТП загинула жінка, а дитину з травмами голови доставили в лікарню. Водій сміттєвоза пройшов тест на алкогольне сп'яніння, на приладі Драгер, який показав 1.91 проміле. На місці працює Патрульна Поліція та слідчо - оперативна група. https://www.facebook.com/autopatrolmaidan/videos/1695908557249775/ #київ #киев #kiev #kyiv #ukraine #дтпкиев #dtpkiev #киевукраина #поліція #патрульнаполіція #поліціяукраїни #новини #visualukraine #фото #сегодня #хроника #accident #today #автопатруль_майдан #зеленский #затримання #задержания #безпека #ПорядокЦеТи #KyivPatrol #аварія

Geplaatst door Громадська організація Автопатруль Майдан op Zaterdag 22 augustus 2020

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "Не сплатив за проїзд"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині дикий кабан підрізав на дорозі водія-шумахера – авто на друзки і жінка у морзі

Також портал «Знай.uа» писав, що Страшна ДТП під Києвом забрала життя доблесного копа - маленькій принцесі рости без батька