У Києві шукають двох злодійок, які спритно винесли товар з магазину іграшок. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідне відео з камер відеоспостереження.

На опублікованих кадрах - молода дівчина, яка нібито розглядає товар на стелажі в магазині іграшок. Вона вибирає одну з упаковок, і до неї підходить напарниця – жінка постарше.

За допомогою ножа вони зрізають з іграшки магнітну кліпсу і ховають викрадене в сумочку. Після цього вони спокійно виходять з приміщення магазину.

«Розшукуються особи, зайшли в магазин іграшок на Маяковського, за допомогою ножа вони зрізали кліпси з іграшок і викрали їх. Схоже, що це не перший їхній випадок. Може, хтось впізнає?",- пишуть автори повідомлення.

Увага! #Розшук! Розшукуються особи, які зайшли в магазин іграшок на Маяковського, за допомогою ножа вони зрізали кліпси з іграшок та викрали їх. Схоже, що це не перший їх випадок. Може хтось впізнає?

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 21 augustus 2020

"Яка мета установки камер спостереження саме в такому місці, на такій висоті і під таким кутом? Щоб стежити за співробітниками? Ну ось, дивіться...", - з сарказмом зазначають коментатори.

"Не можу повірити, що це роблять цигани!", "А навіщо камери і охорона? Всі бачать, але бояться вийти? Хороша охорона!",- обурюються українці.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.