У метро Києва пасажирами був помічений молодий чоловік, який обмальовує вагони графіті, використовуючи для цього балончик з фарбою. Відео його сумнівної "творчості" оприлюднили у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Так у київській підземці спалився справжній Бенксі", - підписали ролик його автори.

На опублікованих кадрах - хлопець в шортах, футболці і з густою бородою. Він малює щось на дверях вагона, а потім вистрибує з нього на наступній зупинці.

"Одного разу бачила його з напарником. Вискочили на станції з вагона і якось дивно поводилися. А коли я зайшла у вагон і двері зачинилися, виявилося, що вони всі обмальовані з балончика. Треба сказати, що у вагоні після цього досить сильно смерділо. А у вагоні були маленькі діти. А могли бути і астматики, і алергіки. Дивує, що хлопці не молоді, на вигляд років по сорок, а в голові порожньо", - обурюються кияни.

"Обробляв двері від короновірусу", "Завтра своєю бородою буде відмивати», «сподіваюся, завтра його знайдуть», «А в чому кайф це робити, якщо потім вночі на станції персонал метрополітену відмивати це буде?", "Ніколи не бачила, хто цим займається. Тепер знаю-дроворуби в рожевих шортиках», - додають інші.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки у громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.