У Києві була помічена парочка, яка краде вазони з квітами з під'їзду житлового будинку. Про це розповіли в телеграм-спільноті «х**вий Київ».

Автори повідомлення опублікували відповідне відео, зняте камерою відеоспостереження, встановленою в під'їзді.

На опублікованих кадрах – дівчина, яка знімає вазони з квітами з підвіконь вікон. У якийсь момент відкриваються двері ліфта, і з нього виходить чоловік, який починає так само активно збирати квіти з підвіконь. Він також розсовує по кишенях різноманітні дрібні прикраси, які мешканці будинку залишили на своїх вікнах.

Залишається тільки здогадуватися, навіщо цим нахабним злодіям знадобилися горщики з квітами – можливо, вони планують їх продати на стихійному ринку. Не виключено також, що їм захотілося затишку за чужий рахунок у власній оселі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Йдучи з гостей, не забудьте прихопити з собою щось на пам'ять про прекрасний вечір. Не втомлююся дивуватися, які, бл*дь, мерзоти живуть навколо нас. Передавав привіт з йорданської 18-а», пише автор повідомлення під ніком J "asper".

Нагадаємо, що киян обчищає диявольськи хитрий пенсіонер на "Жигулях"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині в гуртожитку схопили злодія

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують сивого злочинця в окулярах