У Києві черговий горе-мінер заявив про намір підірвати супермаркет. Його оперативно знешкодили правоохоронці, повідомляють у Національній поліції, додаючи, що інформація про наявності у чоловіка вибухівки не підтвердилася.

Зазначається, що інцидент трапився напередодні, 20 серпня, у магазині мережі «Велмарт», розташованому на вулиці Чорнобильській.

Там повідомили, що до магазину зайшов неадекватний чоловік із чорним пакетом у руках, та погрожує підірвати приміщення разом із відвідувачами.

На місце події вирушили правоохоронці. Вони з’ясували, що зловмисник, який перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння, посварився із охороною магазину, а в його пакеті вибухівки немає.

Чоловіка затримали та доставили до відділку поліції. У пакеті виявився одяг.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Причиною конфлікту виявилася відсутність у покупця медичної маски – його відмовилися обслуговувати та попросили піти геть.

Правопорушником виявився мешканець Київщини 1966 року народження, за фактом хуліганства на нього склали адміністративний протокол.

Нагадаємо, раніше Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку дочку: "за що, тато?"

Як повідомляє портал " Знай.ua» На Прикарпатті кинули за ґрати озвірілого нелюда, - зарубав бабусю і спалив будинок за 50 гривень

Також " Знай.ua " писав, що Під Києвом школяр всадив ніж у груди тітці, 4-річному брату і намагався зарубати власну матір