У приватному секторі Києва невідомі підкинули на покинуту ділянку коробку, в якій було семеро цуценят. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що чотирьом цуценятам вдалося знайти будинок і господарів практично відразу. Ще троє малюків залишаються жити на тому місці, де їх кинули.

В даний час волонтери займаються пошуком потенційних господарів для знайдених.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

"Незважаючи на свій невеликий розмір і вік (до 3-х місяців), кожна з трьох принцес має величезне серце, бажання любити і мрію стати комусь потрібною!",- пишуть у спільноті.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Допоможіть крихтам стати коханими", " якщо безглузді, то не заводьте собак і котів. Через таких горе-заводчиків (нормальний господар тварина не викине на смітник) гинуть діти!!!! Купіть робота і грайте (і то зламаєте)". - просять усіх небайдужих кияни в коментарях до повідомлення.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі зоозахисники рятують дворнягу, на якого нацьковують бійцівського пса. У ветклініку жертву нападів привели люди без певного місця проживання і попросили допомогти.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі люди рятують цуценят, які потрапили в смолу і отримали травми. Їх мили і голили, щоб прибрати смолу з вовни і шкіри.

Нещодавно Знай передавав, що в Перу вірний пес чекає свого господаря, який лікується від коронавірусу в лікарні. Йому принесли куртку і підгодовують.